Onze hoofdstellen
ONTDEK HET NU!

Bij LJ Leathers en Pro Selected by LJ draait alles om kwaliteit, vakmanschap en de beste materialen. Deze merken staan bekend om hun voortreffelijke hoofdstellen die niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook perfecte prijs/kwaliteit verhouding hebben .

Elk hoofdstel van LJ Leathers en Pro Selected by LJ is vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerd leder om duurzaamheid en comfort voor uw paard te garanderen. Hierdoor behouden de hoofdstellen hun schoonheid en functionaliteit, zelfs na langdurig gebruik.

De aandacht voor detail in de uitvoering en productie van deze hoofdstellen is ongeëvenaard. Wij besteden veel zorg aan elke stap van het productieproces, van het snijden van het leer tot het naaien van de stiksels. Deze nauwkeurigheid resulteert in hoofdstellen die niet alleen robuust en betrouwbaar zijn, maar ook elegant en stijlvol. Het vakmanschap is duidelijk zichtbaar in de afgewerkte producten.

Bij LJ Leathers en Pro Selected by LJ staan kwaliteit, vakmanschap en keuze centraal. Door gebruik te maken van het beste leder en met een scherp oog voor detail in de uitvoering en productie, leveren wij hoofdstellen die zowel mooi als functioneel zijn. De ruime keuze aan stijlen en ontwerpen zorgt ervoor dat elke ruiter iets vindt dat bij hem of haar past.

image
Assist By Jan Symons

Een samenwerking tussen één van de meest gevraagde trainers in de jumping wereld en een sterk Belgisch merk resulteert in 3 hulpteugels die het welzijn van het paard verzekeren.

Onze Ambassadeurs

Larissa Pauluis

Belgisch beste Grand Prix dressuur amazone. Ze heeft hard gewerkt om haar jonge paarden naar het Grand Prix niveau te brengen en nu verdedigt ze de Belgische kleuren op 5* niveau met Flambeau en First-Step Valentin. Ze nam deel aan twee wereldkampioenschappen voor jonge dressuurpaarden, de Olympische Spelen in Tokio en in 2022 het wereldkampioenschap in Herning (Den).

Website

Tine Magnus

Tine is een Belgische Eventing amazone. In 2022 werd ze met Champagne Pia voor de eerste keer Belgisch kampioen. In 2023 reed ze haar eerste Europees kampioenschap. Een leerschool, want Tine staat op de long list om België te vertegenwoordigen op de Olympische Spelen van Parijs in 2024.

Contact us

Thamar Zweistra

Is een Nederlandse Grand Prix-dressuurruiter die het ongelooflijke talent heeft om vele paarden naar het Grand Prix-niveau te rijden. Met Stal Hexagon is ze niet alleen actief in de sport maar ook in de fokkerij en in het opleiden van jonge ruiters. Ze komt uit voor het Nederlandse team en was in 2022 op het wereldkampioenschap in Herning (Den) met Hexagon's Ich Weiss. We zijn trots dat we Thamar al meer dan 10 jaar in ons team hebben.

Website

Rodrigo Almeida

De Portugese springruiter Rodrigo Almeida begon, geïnspireerd door zijn vader die hem aanmoedigde de paardensport op te pakken, op zevenjarige leeftijd met paardrijden, . Over zijn passie voor de sport zegt hij: "Ik ben altijd verliefd geweest op paarden, de natuur en adrenaline. Ik heb ze allemaal samengevoegd en ik had geen betere beslissing kunnen nemen want ik heb de juiste sport gevonden. Ik had het geluk altijd ouders te hebben die mij raad gaven en ondersteunen." Hard werkend om zijn eigen wedstrijdstal in Nederland op te zetten, is hij terug op 5* niveau en zal hij opnieuw aanwezig zijn in het GLC teamcircuit en voor het Portugese team in Nations Cups.

Instagram