Kerst komt wat vroeger bij LJ
Ontvang gratis je Excellence Clean & Care

Maak kennis met onze Excellence Clean & Care, een fantastisch product dat je absoluut moet uitproberen!

Hoe? Heel eenvoudig. Koop jouw favoriete LJ-hoofdstel bij een ruitershop naar keuze of shop online. Registreer vervolgens jouw aankoop op onze website, https://lj-leathers.be/, en wij sturen je snel en kosteloos je eigen Clean & Care toe. Belangrijk: Bewaar zorgvuldig je kassaticket, want dit heb je nodig voor de registratie.

Waarom zou je voor Excellence Clean & Care kiezen?

Het dagelijkse onderhoud van je lederen uitrusting kan een vervelende klus zijn die vaak wordt overgeslagen. Dit kan leiden tot een kortere levensduur van je lederwaren. Met Excellence Clean & Care heb je echter een gebruiksvriendelijk product dat je leder eenvoudig schoonhoudt en beschermt.

Hoe gebruik je Clean & Care?

Gebruik Clean & Care voor je hoofdstel, singel, zadel, maar ook voor het reinigen van laarzen, schoenen en beenbeschermers.

Om je leder in topconditie te houden, raden we ook Excellence Leather Soap en Excellence Leather Balm aan. Met Excellence Leather Soap geef je je lederen uitrusting regelmatig een dieptereiniging, waarna je het, nadat het droog is, behandelt met Excellence Leather Balm. Op deze manier zul je veel langer plezier hebben van je lederen materiaal.

Ontdek zelf het verschil dat Excellence Clean & Care kan maken voor je lederen uitrusting!

Nog geen hoofdstel nodig, maar wel nieuwsgierig naar Excellence Clean & Care? Geen zorgen! Ga naar onze shop en ontvang 15% korting op je aankoop van Excellence Clean & Care.

Related Blog Posts