Tine Magnus: Eventing ruiter en LJ Leathers Merkambassadeur

Tine Magnus met Dia en Dizzy
Tine Magnus met Dia en Dizzy

In de wereld van de paardensport is het partnerschap tussen een ruiter en zijn paard niets minder dan magisch. Het is een band gebaseerd op vertrouwen en vaardigheid, en dat is nog meer het geval in de Eventing sport. Bij LJ Leathers erkennen we het belang van deze band en we zijn dan ook zeer verheugd om onze nieuwe merkambassadeur, Tine Magnus, voor te stellen. Tine zal met trots al haar paarden met onze hoofdstellen rijden.

Maak kennis met Tine Magnus:

Tine Magnus, geboren en getogen in Merchtem, vlakbij Brussel, woont met haar familie op een boerderij waar witlof wordt verbouwd en verpakt. Iedereen kent het baby witlof. Deze is in veel gevallen afkomstig is van de boerderij van de familie Magnus. Haar reis in de paardenwereld begon op jonge leeftijd en haar passie voor deze prachtige dieren wakkerde haar pad naar de crosscountry aan.

Met hard werken heeft Tine zich naar de top van de Belgische Eventing sport gewerkt. In 2022 werd ze voor het eerst Belgisch Kampioen met haar paard Champagne Pia Z. In haar stallen heeft ze ook enkele jonge aanstormende talenten zoals Dia van het Lichterveld en Dizzy van het Lichterveld. Ondertussen staat Tine ook op de “long list” voor de Olympische Spelen in Parijs in 2024 waarvoor België een team mag afvaardigen.   

Eventing is een veeleisende sport, zowel voor ruiter als paard, waarbij dressuur, springen maar vooral crosscountry veel training en doorzettingsvermogen vergt. Tine verpersoonlijkt de essentie van LJ Leathers, een merk dat zich inzet voor uitmuntendheid, vakmanschap en een diepe liefde voor paarden.

Waarom Tine Magnus voor LJ Leathers kiest

Het kiezen van de juiste uitrusting voor haar paarden is van groot belang voor Tine. Ze begrijpt dat elk stuk uitrusting een belangrijke rol speelt in de samenwerking tussen ruiter en paard. Daarom heeft ze LJ Leathers gekozen als haar vertrouwde partner op deze opmerkelijke reis. LJ Leathers staat al lang bekend om het maken van hoofdstellen en ruitermateriaal van hoge kwaliteit. Onze toewijding aan het gebruik van de beste materialen, precisie vakmanschap en nauwgezette aandacht voor detail weerspiegelt Tine’s streven naar uitmuntendheid. Als Tine met LJ Leathers hoofdstellen rijdt, weet ze dat ze met het allerbeste rijdt.

Tine Magnus en LJ Leathers: Een harmonieus verbond

Tine Magnus en LJ Leathers delen een gemeenschappelijke visie – een visie doordrenkt van uitmuntendheid, onwrikbare inzet en een blijvende genegenheid voor paarden. Als onze merkambassadeur zal Tine niet alleen met onze hoofdstellen rijden, maar ook nauw samenwerken met ons team en ons voorzien van waardevolle inzichten, feedback en inspiratie.

Door deze spannende samenwerking willen we hoofdstellen leveren die aansluiten bij de expertise van Tine Magnus. Onze toewijding aan innovatie en vakmanschap zal verder worden verrijkt door Tine’s unieke perspectief en enorme ervaring.

Tine Magnus is niet alleen de merkambassadeur van LJ Leathers; zij symboliseert waar ons merk voor staat. Haar ongebreidelde passie voor de paardensport en haar onwrikbare toewijding aan haar paarden weerspiegelen perfect onze toewijding aan het maken van topuitrusting voor de paardensport. Met Tine Magnus aan boord is LJ Leathers klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Laten we samen onvergetelijke momenten creëren in de wereld van de paardensport en met Tine de #RoadtoParis2024 beleven.

Related Blog Posts