EQUISTRO®

Ontwikkeld in Duitsland in de jaren ’80, zijn de voedingssupplementen van Equistro® al jarenlang toonaangevend binnen hun sector. Sinds 2001 maken ze deel uit van het Franse Vétoquinol. Veel bekende namen in de topsport vertrouwen op Equistro® voor het welzijn van hun paarden.

Wat Equistro® onderscheidt:

Vétoquinol hecht grote waarde aan de herkomst van de grondstoffen voor het Equistro®-assortiment. Alleen gerenommeerde leveranciers, die voldoen aan de strenge normen van de Farmacopee, worden gebruikt.

Kwaliteit en veiligheid van Equistro® producten:

Vétoquinol voert strikte kwaliteitscontroles uit, van grondstoffen tot het eindproduct, dankzij hun “Best Practice” garantie.

Bio-efficiënte aanpak:

Vétoquinol’s unieke BIO-EFFICIËNTE benadering richt zich op:

Hoogwaardige ingrediënten

Uitstekende smaak van de formulering

Optimale biologische beschikbaarheid van ingrediënten

Wetenschappelijk onderbouwde gegevens

 
 
 
EQUISTRO AMBASSADORS

Ontdek de ambassadeurs van Equistro.

JUMPING

Gudrun Patteet

Onze beste Belgische amazone Gudrun Patteet gebruikt de Equistro producten sinds 2010 en gelooft steevast in de positieve werking van de producten. Haar favorieten zijn Equistro Flexadin Advanced en Equistro Excell E

Website
DRESSAGE

Manon Claeys

Manon Claeys is één van de beste paradressuurruiters van België. In 2020 won ze op de Palympische spelen in Tokio 2 bronzen medailles. "Ik wil niet alleen mezelf maar ook mijn paarden in een superconditie hebben, daarom gebruik ik Equistro."

Instagram