EQUISTRO®

Ontwikkeld in Duitsland in de jaren ’80 en ondertussen sinds 2001 een onderdeel van het Franse Vétoquinol zijn de voedingssupplementen van Equistro® al jaren toon aangevend in zijn gebied. Heel wat grote namen in de wedstrijdsport op hoog niveau rekenen op de producten van Equistro® voor het welzijn van hun paarden.

Wat onderscheidt EQUISTRO®

Vetoquinol besteedt bijzondere zorg en aandacht aan de herkomst van de grondstoffen voor het EQUISTRO®-assortiment. 

Het kwaliteitsstreven van Vetoquinol zorgt ervoor dat alleen gerenommeerde leveranciers worden gebruikt waarvan de materialen voldoen aan de relevante opgelegde normen van de Farmacopee.

EQUISTRO® PRODUCTKWALITEIT & VEILIGHEID

Vetoquinol neemt kwaliteitscontrole zeer serieus. De strenge kwaliteitscontrole van de grondstoffen tot het afgewerkte Equistro product wordt verzekerd door de Vetoquinol “Best Practice” garantie.

BIO-EFFICIËNTE AANPAK

Voedingssupplementen kunnen de gezondheid van het paard alleen ondersteunen en ten goede komen als de doelweefsels/organen/cellen daadwerkelijk worden bereikt. De BIO-EFFICIENT aanpak van Vetoquinol is uniek omdat het zich collectief richt op de volgende punten:

Hoogwaardige ingrediënten

Uitstekende smakelijkheid van de formulering

Optimale biologische beschikbaarheid van ingrediënten

Wetenschappelijk onderbouwde gegevens

 

EQUISTRO AMBASSADORS

Ontdek de ambassadeurs van Equistro.

JUMPING

Gudrun Patteet

Onze beste Belgische amazone Gudrun Patteet gebruikt de Equistro producten sinds 2010 en gelooft steevast in de positieve werking van de producten. Haar favorieten zijn Equistro Flexadin Advanced en Equistro Excell E

Website
DRESSAGE

Manon Claeys

Manon Claeys is één van de beste paradressuurruiters van België. In 2020 won ze op de Palympische spelen in Tokio 2 bronzen medailles. "Ik wil niet alleen mezelf maar ook mijn paarden in een superconditie hebben, daarom gebruik ik Equistro."

Instagram