Assist by Symons©
image

© Jan Symons

In samenwerking met Pro Selected by LJ heeft de Belgische trainer Jan Symons een gamma van hulpteugels ontwikkeld. Deze hulpteugels staan volledig in het teken van het welzijn van het paard.

De man achter het ontwerp

Met meer dan 40 jaar ruiterervaring is Jan Symons de trainer van de kampioenen van de jumpingsport. Jan stond aan de basis van meerdere sportieve carrières. Als ruiter trainde hij paarden voor de Olympische Spelen van Los Angeles, Barcelona, Londen, Rio de Janeiro… ook Tokio stond op het programma.

De Belgische trainer legt telkens de nadruk op de band tussen paard en ruiter. Altijd met een focus op het karakter van het paard. Dit vertaalde zich al in enkele grote hippische sportieve hoogtepunten. De lijst met referenties lijkt eindeloos, maar maakt indruk met o.a. Philippe Le Jeune, Jos Lansink, de familie Philippaerts, Marlon Zanotelli, Jérome Guery, Pieter Devos, enz.

Vanuit zijn ruime ervaring en voortdurende zoektocht naar verbinding tussen paard en ruiter werden deze trainingshulpmiddelen ontwikkeld. Met als resultaat de paard vriendelijke ASSIST producten.

Een set van drie trainingshulpteugels die zowel paard als ruiter bijstaan in hun ontwikkeling. Belangrijk is de focus op de ondersteuning van het paardenwelzijn.

ACADEMY
Video Training met de Assist Producten
Video afspelen
Video afspelen over Assist by Jan Symons Video
Video afspelen